Lås opp SIM kortet - På 1-2-3

By Michael McMillan

Alt du trenger er å borre to små hull og lime på en chip. Rett og slett genialt hvis du ikke vil vente til den automatisk blir ulåst fra operatøren. Så og si alle telefoner støtter dette, spesielt Nokia.

Så kos dere med ulåst SIM kort!
 

Ja, du kan få en pony!

By Michael McMillan


Som dere kanskje vet har Google lagt ut et brukergrensersnitt på søkesiden som gjør det mulig for deg å personliggjøre søkesiden din til å vise ulike, nyttige bokser.


Vildes yndlings
hest xD


De får stadig vekk inn helt på trynet forslag til hva slags bokser de skal gjøre tilgjenglige for søkerene. En eller annen heste-fan-gærning har laget dette tulleballet i Javascript?!

Børste Ponien fint da
 

Utrolig sier du, sant sier jeg!

Category: By Michael McMillan
Ha, jeg må nok skuffe der med at vår CPR på tjmst.net ikke har gått helt som planlagt. Per dags dato er ligger siden nede, desverre. Men! Jeg tenker å erstatte den bæsjen av et CMS og legge inn et CMS system intergrert i PHPBB3 [STABLE]. Med andre ord, siden skal bli til et eneste forum, men med mange flere funksjoner. Og nei, det er ikke et helvete som vi hadde med PHPNuke portalen.

Nå som den dårlig nyheten (den blir bra etterhvert) er unnagjort kan jeg vel duke for den gode. Jeg har bestemt meg for å gå tilbake til Blogspot. Denne bloggen er nå, ÅPEN IGJEN!

Spaltene jeg lovte dere skulle komme er på vei, slapp av TurkeyBrains :D