Blondine + Prosessor = Blondine

By Michael McMillan
Dette er fullstendig sykt, greit at hun ikke vet hvordan hun gjør det men hun meier jo ned stakkars Bård. Dette er virkelig ondskap, hun er 200% dum! Dette beviser bare at blondiner er blondiner!

Vel nok en gang snakker filmen for seg selv:



Må si at 05:47 - 05:52 var et fullstendig latterlig argument!
 

Elevbedrift - Fremføringstragedie

Category: By Michael McMillan
Nå er da de fleste av bedriftene ferdig, det inkluderer favoritt gruppen vår Bokholderene også kjent som Håndtverkerne! Dette er en gjeng med gutter (2 stk.) som virkelig vet hva de holder på med. Jeg tok film opptak av hele presentasjonen og tekstet den senere.

Videoen snakker 100% for seg selv, ENJOY!









Haha, dette er kanskje beste starten på 2008 :D
 

Film - Parodi

By Michael McMillan
Da kan der vente dere en parodi fra "TJMST.net Productions". Denne ganger går det til Zon reklamen, "hvorfor behandle (kraftig tonefall glipp) hele (bytter over til svensk) kroppen?". Jeg tror denne kan bli ganske morsom, ettersom 99% prosent av Norges befolkning erger seg over denne ufattelig dårlig regiserte reklamen...


Her er den orginale reklamen, så får du nok snart se noe fra oss:




That's all folks!
 

Rommet mitt #1

Category: By Michael McMillan
Fikk meg sannelig en overraskelse da hele rommet mitt var snudd på hodet i skruer og deler av noe som lignet et tre og en glassrute?! Mamma og Pappa hadde slått på stortrommen og kjøpt et tre/glass bord og en ufattelig "comfy" kontorstol :D Skikkelig snasent, ble nesten litt satt ut... Til gjengjeld skal jeg snekre sammen noen finne Van Morrison cder.


Da kan jeg vel like godt erklære en ny spalte, "Rommet Mitt #(nummer)". Her skal jeg prøve å legge ut mystiske saker og ting som foregår på "Rommet Mitt". Og som vanlig har jeg tatt noen snasene bilder som jeg da tenkte å dele med dere.


#1 Her er da den ubegripelige "comfy" kontorstolen min.
(Bilder kommer)

#2 Dette er resultatet av det som lignet på deler av et tre og en glassrute, ET BORD!
(Bilder kommer)

#3 Her er pc'n uten BiOS som jeg liksom skal fikse til naboen for slett og ingenting.
(Bilder kommer)
 

Two Girls One Cup - Før opptaket

Category: By Michael McMillan
Dette er en utrolig bra gjennomført video. Jeg lo så jeg grein, dette skal liksom være rett før opptakene begynte på Two Girls One Cup!



Haha, "Shit eating - Check"